Vakamanschap / werkzaamheden


VERBOUWINGEN TOTAAL-ONDERHOUD DAKOPBOUW / DAKKAPELLEN UITBOUW

RAMEN DEUREN KOZIJNEN GLAS ISOLATIE GEVELBEKLEDING SCHILDERWERK VOEGWERK METSELWERK VERDIEPINGSVLOEREN TIMMERWERK  SCHUUR VERANDA OVERKAPPING GARAGE KASTEN VLOEREN PLINTEN TRAPPEN TAFELS BANKEN  POEDERCOATEN


Geluk Renovatie & Interieur is een jong, creatief en energiek bedrijf met vele mogelijkheden in het algemeen en alles wat daar bij komt kijken. Binnen een paar jaar zijn wij enorm gegroeid binnen ons vakgebied, begonnen met een paar meubels doen wij inmiddels complete verbouwingen met het uitgangspunt, "Niets is te gek".

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de binnenstad van Utrecht en Nijmegen, maar ook daarbuiten proberen wij onze naam hoog te houden. Onze hoofdactiviteiten zijn het verbouwen, renoveren, restaureren en onderhouden van vastgoed, ook maken wij complete unieke meubelstukken alleen op aanvraag.

Aannemerij

Voor het verbouwen, renoveren van restaureren van uw woning, winkel, kroeg van bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met een hecht team van allerlei verschillende vakmensen om voor u de ideale verbouwing te realiseren.

When we build, let us think that we build for ever.
— John Ruskin

Interieurbouw / meubelmakerij

In onze werkplaats maken wij graag meubels van interieur delen op maat. Van boekenkasten tot eiken tafels, we denken graag met u mee om een meer een maken.

Continuïteiten met een lasser die allerlei stalen onderdelen kunnen maken voor uw meubelstuk. Wij zijn er ook een voorstander van om voor u de gemaakte meubelstukken direct te werken door middel van het te poedercoaten, spuiten of te schilderen. 


Onderhoud

Ook voor de vve's

Hoe goed een gebouw ook geconstrueerd is, er is altijd sprake van slijtage. Tijdig onderhoud is goed te plannen, presenteert schade en kosten kosten. Met toegevoegde aandacht voor goed schilderwerk, voegwerk, het verwijderen van roest en aan slag beschermt je tegen het weer en de tijd. Ook denken we graag mee uw woning van bedrijfspand beter te isoleren.

Wij helpen u graag bij het opstellen en uitvoeren van een meerjarig onderhoudsplan voor uw woning van gebouw.